- Portii 315 g
- Timp de preparare 5 minute
Timp de gatire 30 de minute
- 135 g banane
- 1 bucati oua ( 55g)
- 1 bucati albusuri (al meu a avut 37g)
- 50 g faina de migdale
- 30 g mix de fibre cu faina de konjac fara carbohidrati
- 1 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita vanilie macinata sau semintele unei pastai de vanilie
- 50 g eritritol cu stevia
- 30 g fulgi de ovaz
- 30 g picaturi de ciocolata fara zahar
1. Cu ajutorul unui blender, transformam bananele intr-un piure fin.
2. Adaugam oul, albusul, faina de migdale, mixul de fibre, praful de copt, semintele de vanilie/vanilia macinata si eritritolul cu stevia si amestecam totul cu o spatula din silicon pana la omogenizare.
3. Adaugam fulgii de ovaz si picaturile de ciocolata si incorporam totul in aluat.
4. Cu ajutorul unei linguri, formam biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
5. Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 30 de minute sau pana cand acestia au capatat o nuanta aurie.
6. Ii transferam pe un gratar si ii lasam sa se raceasca complet. Pana la consum, se pastreaza in frigider intr-un vas sau intr-o punga nu inchidere ermetica.
Pofta Buna!