Telefon

+4021.371.24.261

Email comenzi

comenzi@nosugarshop.ro

Comenzi telefonice si program

Luni - Vineri: 08:30 - 16:30

IMG_0689

Crusta
100 gr nuci romanești
50 gr alune crude
50 gr migdale crude
1 lingura eritritol
2 linguri de unt
Crema
400 gr brânza de vaci
400 gr de piure de dovleac
150 ml smântâna pentru frișca
Pulpa de la 1/2 portocala
1/2 lingurița ghimbir
1/2 lingurița Scorțișoara
3 linguri eritritol macinat
Mod de preparare
Măcinăm nucile, adaugăm untul topit si eritritolul si amestecam pana obținem consistentă unui aluat pe care il întindem intr-o tava rotundă cu pereții detașabili pe care o punem in cuptor aprox 10 minute( depinde de cuptor). Intr-un vas înalt batem smântâna pentru frișca, adaugăm treptat brâza de vaci si piureul de dovleac pe care l-am obținut prin pasarea cu blenderul a dovleacului copt anterior la cuptor 1 ora. Dupa ce am incorporat brânza si piureul adaugăm portocala, eritritolul si condimentele presăram cacao (Opțional) si il punem in frigider câteva ore.

Pofta buna!

Retata oferita de Dinca Georgiana Maria


IMG_0687

 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.