Ingrediete:
Un piept de pui- 1 ceapa
- 2 fire ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- 100 ml ulei de cocos
- 1 ligurita cu varf de curry
- sare, piper
- lapte de cocos(280 ml)
- 100 ml apa
- Paste sub forma de orez din faina de Konjac
Am taiat pieptul de pui fasii (sau cubulete dupa preferinta) si l-am prajit in 60 ml ulei de cocos. Cand a fost aproape facut l-am scos intr-o farfurie, am adaugat si restul de ulei si am distuit ceapa taiata solzisori si usturoiul tocat marunt pana a devenit translucida, am adaugat pudra de curry, laptele de cocos, apa, sarea si piperul si am lasat sa fiarba pana s-a ingrosat sosul dupa care am adaugat puiul si am lasat sa mai fiarba cateva minute. Orezul din Konjac se fierbe conform istructiunilor de pe ambalaj
reteta de Let’s cook keto