Telefon

+4021.371.24.261

Email comenzi

comenzi@nosugarshop.ro

Comenzi telefonice si program

Luni - Vineri: 08:30 - 16:30

Un apertiv aspectuos, usor, placut, cu un gust controversat de salata boeuf. Se poate servi ca atare sau pe tartine.

  • pate curcan

Ingrediente:

  • 1 piept de curcan sau de pui
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ling. mustar
  • 1/2 pachet unt

Mod de lucru:
Se fierbe pieptul cu legumele. Dupa ce s-au racit, se marunteste pieptul si legumele cu robotul de bucatarie. Se adauga mustarul si untul. Se potriveste de sare si piper si se amesteca totul bine. Compozitia rezultata e cremoasa, cu o textura foarte fina.
Se tapeteaza cu folie de plastic un vas, se pune pateul, se acopera deasupra cu folie si se da la rece pentru o ora. Se rastoarna si se indeparteaza folia.

Reteta oferita de Margareta Cismasiu

 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.