Telefon

+4021.371.24.261

Email comenzi

comenzi@nosugarshop.ro

Comenzi telefonice si program

Luni - Vineri: 08:30 - 16:30

Ingrediente:

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 700-800gr branză dulce de vaci
  • 2 ouă
  • 2 linguri îndulcitor (Xylitol)
  • sare
  • 6-7 piersici
  • 10g unt

Foietajul se întinde pentru a se potrivi în tava pentru tartă (diametru de 26/28 cm). Tava se unge in prealabil cu puțin unt. Se așeaza aluatul în tavă.

Se amestecă branza cu ouăle, îndulcitorul și un praf de sare până se obține o pasta omogenă.

005 

În cazul în care branza nu este suficient de cremoasă, se poate adăuga puțină smantână sau iaurt cremos.

Piersicile se feliaza subțire.

010 012

În tavă se așeaza un strat de piersici, un strat de branză, apoi iarasi un strat de piersici, si un strat de  brânză și se termina cu un ultim strat de piersici pentru decor.

014017

Se dă la cuptorul încins în prealabil la 180⁰ pentru 30 min.

Poftă bună!

 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.