Telefon

+4021.371.24.261

Email comenzi

comenzi@nosugarshop.ro

Comenzi telefonice si program

Luni - Vineri: 08:30 - 16:30

10275945_1026772360708636_8719186472387605558_n

E format din 2 blaturi fiecare facut din:

  • 210 g albus
  • 50 g tagatoza
  • 100 g nuca macinata.

Am batut albusele spuma cu un praf de sare,am adaugat tagatoza si apoi nuca. Le-am copt 30 minute la 180 grade.
Crema: 5 galbenuse, 50 g eritritol batute pebain-marie pana se face o crema spumoasa,apoi am dat-o deoparte si am adaugat 50 g nuca si esenta de nuca.Cand s-a racit am adaugat si 65 g mascarpone.
L-am imbracat in ganache din 105 g ciocolata 85% si 130 g smantana lichida.
Pudrat cu nuca si moatze de bezea.

reteta de Let’s cook keto

 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.